Ethän kopioi kuviani luvatta. Kiitos!

Please don't copy my photos without permission. Thanks!



lauantai 11. kesäkuuta 2011

Ideoista asioiksi!


Mielessäni on jo pidemmän aikaa ollut oma blogi, jotta ideoista syntyneet tuotokset  olisi mahdollista saada jakoon ja myös muiden hyödynnettäväksi. Blogi on nimenomaan tarkoitettu ideoiden ammennuspaikaksi. Sovella idea omaan tarkoitukseesi sopivaksi tai käytä sellaisenaan. 

Käyttämäni materiaalit ovat yleensä edullisia tai jo kaapista löytyviä. Harvoin ostan tarvikkeita vain askarrellakseni tms. Kehittelen esimerkiksi koulukäyttöön askarteluja kierrätysmateriaaleista, koska yleensä ei ole mahdollisuuksia hankkia erikseen kalliita askartelumateriaaleja.  

Olen taustaltani sekä visualisti että opettaja ja ehkä juuri sen vuoksi pyrin aina esteettiseen, silmää miellyttävään lopputulokseen. Sanonnan mukaan kauneus on kuitenkin katsojan silmässä, joten  käytä ideaa pohjana ja luo oma ratkaisusi, mikäli toteuttamani malli ei sovellu tarkoitukseesi sellaisenaan . Värien ja materiaalien avulla sama idea saa täysin uudenlaisen ilmeen. Kokeile, hämmästy, onnistu, ja innostu! 

Askarteluideat on yleensä kehitetty lasten toteutettaviksi. Sisustusideat ovat pelkistettyjä, omista lähtökohdista käsin toteutettuja. Yhtenä bravurinani ovat juhlat, jolloin loihdin niin kukka-asetelmat kuin täytekakutkin. Laitetaan ideat jakoon ja luodaan ennakkoluulottomasti uutta!





  

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti