Ethän kopioi kuviani luvatta. Kiitos!

Please don't copy my photos without permission. Thanks!



sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kakkujen koristelua

Ainakin minusta tuntuu välillä siltä, että harvoin tulee kokeiltua mitään uutta esimerkiksi kakkuja koristellessa. Usein turvautuu siihen, minkä jo entuudestaan tietää toimivan, ettei vain mikään menisi pieleen...

Tässä muutama vinkki kakkujen koristelemiseen, 
kun vihdoin uskaltauduin kokeilemaan useampia tapoja esim.
kerman pursottamiseen, kuin sitä kaikkein perinteisintä... 

                
Tosin perinteisellä aloitetaan... alhaalta ylös siis vain.
Lopputulos ei ihan miellyttänyt, koska päivä oli todella kuuma 
ja kerma tuppasi sen vuoksi kiukuttelemaan. 


KINUSKIKAKKU 

välissä aprikoosihillo ja anansmurska
päällä kinuskikuorrutus
ympärillä kermapursotus
koristeena Fazerin Tutti frutti -rakeita
ja hopeakuulia 

  
Tässäkin kinuskikakku, jossa jatkuva pursotus ylös - alas jne... 
  



KINUSKIKAKKU

välissä mansikkahillo
päällä kinuskikuorrutus
sivuilla kermapursotus
koristeena tuoreita 
kotimaisia mansikoita 



Päätin kokeilla myös korinpohjapursotusta ja
ainakin mansikkakakussa näyttäisi toimivan 
ihan kivasti. 

MANSIKKAKAKKU 
välissä ananasmurska ja mansikkahillo
päällä tuoreita kotimaisia mansikoita 
kermapursotus 


Suklaakakussa on täytteenä aprikoosihillo, päällä suklaa
ja ympärillä voikuorrutuspursotus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti